Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Ring i dag på 86 62 70 57
maler, malerfirma i Viborg, Midtjylland

Gulvafslibning af dit gulv

 

Eksempler på vores gulvarbejde

 

Gulvafslibning i Viborg og Midtjylland

Vi tilbyder professionel gulvafslibning til fordelagtige priser. Malerfirmaet Peter Skovgaard Andersen blev startet af Peter Skovgaard Andersen og har mere end 20 års erfaring indenfor området. Derfor kan vi udføre opgaver i høj kvalitet til en fordelagtige priser.

Vi ser gerne, at du betragter os, som en stærk samarbejdspartner der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning for dig. Vi går op i godt håndværk og veludført arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at vores opgaver alitd udføres professionelt - ned til mindste detalje.

Igennem en god kommunikation sikrer, vi at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

 

Få et gulv der ser ud som nyt

Med gulvafslibning, lud, olie eller voks, kan du få et gulv, der er så godt som nyt. Vores store erfaring samt evnen til at følge med udviklingen og investere i de mest moderne maskiner, gør os til førende indenfor vores felt.

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestre, ordninger vi kun undtagelsesvist har taget i brug, men som kan ses som en indikation på, at vi altid er villige til at tage det fulde ansvar. Dermed er vi dit sikre valg og du kan betragte os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til det bedste resultat, til den lavest mulige pris.

 

Få et helt nyt gulv med gulvafslibning

Mange kan få sig en positiv overraskelse, når de ser, hvad de kan få ud af deres gulve med den rette behandling. Træ er et smukt materiale der bringer naturen ind i din bolig, uden at forstyrre helheden. Vi har stor erfaring på området, og kan derfor klare opgaverne hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af vores arbejde. Med fokus på Viborg og Midtjylland, varetager vi opgaver i hele Jylland, til kundernes tilfredshed.

Du er velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud og høre mere om dine muligheder hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Dmlogo

 

farver